Johannes koppar

Det började med idéen att rita egna mumin­koppar. Tank­en var att jag skulle försöka göra dom så fina jag kun­de, men att det inte skulle bli så fint ändå, och att det skulle vara rätt kul.

Men sen blev den första jag gjorde så jävla fin. Så jag klarade inte av att rita fler.
Så istället skrev jag KUKEN på en kopp. Det blev rätt fint tycker jag. An­vänd­er den som tand­borst­kopp.
Gjorde också en present till Kajsa. Kanske samma vecka. Texten är från sms. Båda koppar­na hjälpte att extern­ali­sera o han­tera jobbig känsla.
Tänkte att jag skulle göra en bootleg av Simons Fåglar som beter sig som männ­iskor, och ge den till honom i föd­else­dags­pre­sent. För­sökte rita av den skit­många gång­er och det blev aldrig bra. Så typ två timmar innan att jag skulle gå så ritade jag den från minne istället, och då blev den till­slut bra.
Sen gjorde jag ändå en till mumin­kopp med hatti­fnattar. Två av dom sitter och dricker wiener melange. Den var en present till Andreas.
Serie med klotter på små koppar. Present till mamma.
Gjorde en så jävla fin kopp som utgick från Troll­karl­ens hatt till Niklas i föd­else­dags­pre­sent. Fyfan vad fin den blev.
I Troll­karens hatt åker mumin­familjen till en ö med båten Även­tyret. Dom går alla på varsin upp­täckts­färd, och mumin­mamman hittar en skreva som hon somnar i. Koppen fick mamma på sin namnsdag i föd­else­dags­pre­sent.